Vargad noolisid Kaare tänaval autodest bensiini (4)

Vargad noolisid Kaare tänaval autodest bensiini

Foto: Internet

Paar nädalat tagasi varastati ühel ööl Kuressaares Kaare tänava autodest bensiini. Kuigi politsei väitel ei ole Kuressaare linnas bensiinivargused sagenenud, on mitmed inimesed häiritud just varaste nahaalsest tegutsemisest.

“Nad üritasid varastada mu oma akna all, ma ise magasin kolme meetri kaugusel,” rääkis Oma Saarele nördinud Kuressaare elanik, kes avastas hommikul lõhutud bensiinipaagi luugi ja selle, et paagil pole ka korki.
“Kütust nad vist ikka kätte ei saanud, sest mul oli paagis vähe sees ja uuem masin, millest ei ole seda kerge kätte saada,” lisas ta, selgitades, et pättide pärast pidi ta oma sõiduvahendile siiski uue luugi ja korgi paigaldama, mis ei ole sugugi odav.

Nii hästi ei läinud aga teisel sama tänava elanikul, kel on natuke vanem auto. Tema avastas hommikul, et auto paak on täiesti tühi. Bensiinivaraste ohvrite sõnul on nad juhtunust teavitanud ka politseid ning on kindlad, et tegemist ei ole ainsate taoliste vargusjuhtumitega.
“Eks need on ikka need, kes ise bensiini osta ei jaksa, kuid kellegi peale ju näpuga näidata ka ei saa,” tõdes üks ohvritest.

Politsei pressiesindaja Hedy Tammeleht kinnitas, et politsei ei ole täheldanud, et Kuressaares oleks bensiinivargad aktiviseerunud. Samuti pole Tammelehe sõnul ühtki kurikaela tabatud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 30 korda, sh täna 1)