Lühidalt spordist

VÕRKPALL: Saaremaa võrkpallinaiskond sai Elioni rahvaliigas järjekordsed võidud. Vastased Kohila VK ja Ato SK alistati mõlemad 3 : 0. Sellega lõpetasid saarlannad alagrupiturniiri täiseduga, kaotamata ühtegi geimi. Nüüd järgneb kaks vahegrupi mängu ja neile õnnestumiste korral finaalturniir Pärnus.

MALE: Maakonna kiirmale esivõistluste 6. osavõistluse võitis Rain Kilumets 6 punktiga 7 võimalikust. Järgnesid 4,5 punkti kogunud Paul Kaju, Arvo Kallas ja Hendrek Kelder.

MALE: Maakonna noorte esivõistluse tulemused: kuni 14-a tüdrukud – 1. Siret Sui (SÜG), 2. Anni Luup (Kahtla), 3. Gariina Kudritskaja (Muhu); kuni 14-a poisid – 1. Silver Sepp (Valjala), 2. Sten Vainu (SÜG), 3. Karel Äär (SÜG); kuni 16-a poisid – 1. Matis Rüütel (Kahtla), 2. Ken-Erki Kermik (SÜG), 3. Ardi Palomets (Mustjala).

KORVPALL: Kuressaare SWE-7 võitis Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste esiliigas kolmapäeval võõrsil SK Marcust 92 : 70.

JALGPALL: Inglismaa klubi Sheffield United juures katsetel olnud väravavaht Mihkel Aksalu ei lasknud treeningmängus Newcastle United’iga oma väravasse ühtki palli. Koju naasnud Aksalu ütles Õhtulehele, et otsus tema lepingu suhtes tuleb lähipäevil.

KORVPALL: Eesti korvpallimeistrivõistluste II liigas pidas SK Vesse nädalavahetusel koduväljakul kaks kohtumist. Laupäeval alistati 84 : 70 KK Räpina kotkad ja pühapäeval 75 : 66 KK Välk/Inglise kolledž.
Samas liigas pidi laupäeval võõrsil kaotuse vastu võtma Orissaare KK Orkaan, kes kaotas 68:79 Harju Kalev/Turba meeskonnale.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)