Ülle Reinsoo lavastas ja mängis ise nõida (2)

Ülle Reinsoo lavastas ja mängis ise nõida

“NÕIDUS” NÄITEMÄNGU: Ülle Reinsoo on teada-tuntud laululooja. “Hansus ja Gretes” oli ta esmakordselt publiku ees näitlejana.
Foto: Erakogu

Lümanda lasteaia muusikaõpetaja Ülle Reinsoo lavastas Jakob ja Wilhelm Grimmi muinasjutu ainetel kirjutatud lastenäidendi “Hans ja Grete”, astudes ise publiku ette nõiana. See oli Ülle Reinsoole üldse esimene roll lavalaudadel. Muusikaõpetaja seadis ka tantsud ja mugandas-kirjutas näitemängu laulud lastepärasemaks.

Mitmes Eesti teatris mängitud lastelavastus “Hans ja Grete” on alati saali meelitanud nii pisikesi kui ka suuremaid teatrisõpru. Lümanda lasteaia näitetrupp esines uuslavastusega esmakordselt publiku ees jõulupeol. Näitemängu on vaatamas käinud ka Lümanda põhikooli õpilased ja õpetajad ning kolmandat korda etendati lavatükki valla eakatele inimestele.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 51 korda, sh täna 1)