Kabeturniiri võitis Heino Tammeaid

Oleme varemgi täheldanud, et aastavahetus ei mõju kabetajatele hästi. Kui sügisestel kiirturniiridel küündib osavõtjate arv vahel ka üle kümne, siis talvel langeb see järsult. Nii oli ka seekordsel uusaasta kiirturniiril mängimas vaid 6 kabetajat. Seeriavõistlusel eesotsas paiknevatest kabetajatest puudus siiski vaid Hain Vaher.

Paraja üllatusena võitis turniiri Heino Tammeaid, kelle viimane esikoht kiirturniiril pärines 2006. a oktoobrist. Võitja kogus 3,5 punkti ja edestas parema koefitsiendi arvel Jaan Truud. Järgnesid Paul Antsaar 3 ja Jaanus Kiil 2,5 punktiga.

Seekordne oli neljas turniir viiest, mille alusel selgitatakse kaheksa maakonna meistrivõistlustele pääsejad. Kõigil ülalnimetatud kabetajatel, lisaks veel Rein Kirstul ja Olev Kiirendil on sinna pääsemine juba kindlustatud. Kaheksandat kohta võivad veebruari kiirturniiril taotleda Meelis Vaher ja Eino Palu.

Jaan Truu

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 30 korda, sh täna 1)