Nael: Elektrit saab tasuta (33)

See, kes ütleb, et tasuta asju pole olemas, on valetaja. Tasuta saab igasuguseid asju.

Just nimelt, näiteks elektrit saab tasuta. Selleks tuleb pöörduda internetiaadressile elektritsaabtasuta.blogspot.com . Mine sinna, tee leping ja võid kodus kõik ämbrid elektrit täis lasta. Kui anumatest puudu jääb, siis lase üks surakas ämmale taskusse ka.

Mulle meeldib see elektri tasuta jagamine, eriti tore on see, et agar elektrijagaja on alustanud aktiivset turunduskampaaniat Oma Saare netilehes.
Milline helge mõtlemine, pean tunnistama. Usun, et sündinud on uus turundusguru.
“PEAAEGU TASUTA TRANSPORT – elektriautod ja elektriveoautod vajavad ju vaid elektrit, aga elektrit saab tasuta maja katuselt katuseharja elektrituulikust,” väidab ta.

Mulle meeldib, kui inimesed mõtlevad innovaatiliselt. Paned aga majakatusele tuuliku püsti, lohistad juhtme oma auto katusele, laed ja sõidad. Milles küsimus. Soovitan soojalt just suurematele bussi- ja rekkafirmadele. Kergem on vist, kui teil on lamekatusega maja.
Väsimatu elektrijagaja järgmine tore idee on: “TASUTA ELEKTER VABASTAB SIND… TASUTA ELEKTER ANNAB SULLE VABADUSE… TASUTA ELEKTER ANNAB KÕIGILE TÖÖD… TÄNU TASUTA ELEKTRILE SAAB TÄIDETUD LASTEGA KÕIK EESTIMAA KÜLAD.”

Täiesti õige suhtumine. Tuleb vaid hankida endale tasuta elektrit ja kõik mured on murtud. Eelkõige peavad elektritsaabtasuta.blogspot.com veebisaiti külastama need paarid, kel järglaste tegemine on veidi komplitseeritud. Sealt saab abi. Ma ei imestaks, kui too innovaatiline elektripakkuja paneks naised käima peale ka meeste abi kasutamata. Ikka väike peotäis tasuta elektrit ja kõik Eestimaa külad on lapsi täis.

Palju peaks endale tasuta elektrit muretsema ka Eesti vabariigi valitsus. Nagu öeldud, annab tasuta elekter kõigile tööd. Tundub täiesti uskumatu, et härra peaminister pole siiani aru saanud, et kogu selle kärpimise ja töötute juurdetekitamise asemel tuleb kasutada tasuta elektrit. Kuigi mulle tundub, et valitsus on sellest ideest veidi juba innustust saanudki. Pean silmas nimelt kärpekrokodille. Teadupoolest kannavad krokodillide nime ka need asjandused, millega saab auto käima, kui selle vooluallikas on tühjaks jooksnud.

Ja mis kõige olulisem – kui keegi tunneb, et ta ei ole vaba, siis tasuta elektri abil ta lõpuks siiski vabaks saab. Näiteks kui keegi tunneb, et teda ahistab naaber või kaasreisija bussis, siis kandku alati kaasas veidi tasuta elektrit. Tunned end ahistatuna, kasuta seda ahistaja eemalepeletamiseks.

Mina ja minu sõpruskond kasutame juba ammu tasuta elektrit. Mul on kodus kõik pistikud ühendatud arvutiga, mis omakorda on interneeduse abil ühendatud elektritsaabtasuta.blogspot.com saidiga. Pean tunnistama, et aeg-ajalt läheb elektripakkuja liialt hoogu ja pakub tööstusvoolu. Pärast seda, kui eelmine kord tuli tööstusvool ajal, mil ma just pardliga habet ajasin, ma enne ikka kontrollin, kui kanget kraami pakutakse.

Minu hea sõber prof Kosmos teadis rääkida, et tema uus sõber Serg O’Elder sai väikese annuse kangemat sorti tasuta kraami siis, kui oli endale elektrilise soojenduskoti tagumiku alla pannud. Nüüd pidi tal natuke raskusi olema mõningate igapäevaste toimingute tegemisega. Nagu näiteks istumisega.

Samas kiidab mu naaber Kiibi-Kalle, et tasuta elekter on kena asi. Ta ütles, et kuna tal kiipide näol on juba elektroonikat sees, siis nüüd plaanib ta end täielikult akutoitele viia. Tuleb teha vaid ühekordne investeering akude näol ning kuna toide tuleb tasuta ja seda päris sööki-jooki enam vaja pole, siis saab ta kogu raha sukasäärde panna. Meisterbürger Tiidu Surve oli lubanud teha taas kord innovatsiooni ja paigaldada Kuressaare kesklinna ka spetsiaal-sed laadimiskohad. Elekter oleks seal loomulikult tasuta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 256 korda, sh täna 1)