Saare laste popimad nimed olid Rasmus ja Lisette (11)

Eelmisel aastal registreeriti Saare maakonnas 355 lapse sünd, neist 180 poisid ja 175 tüdrukud, ütles maavalitsuse kantselei nõunik Avo Levisto.

Nimede edetabelit juhtis 2009. aastal poistenimedest Rasmus (7) ja tüdrukunimedest Lisette (6). Populaarsemad poisslaste nimed olid veel Oskar (6), Mairold (4), Markus (4), Erik (3), Gregor (3), Joosep (3), Remi (3), Risto (3) ja Robin (3). Tüdrukutele eelistati nimeks panna Karolin (4), Johanna (3), Lisandra (3) ja Loore (3).

Mis puutub omapärasematesse nimedesse, siis pandi Saaremaal möödunud aastal poistele nimeks näiteks Ramon, Riko, Aron, Arthur Patrick, Caleb, Derek, Härri, Lootus, Markor, Ranol ja Reinis. Liitnimena oli populaarseim esimene nimi Karl, millele järgnes siis Herman, Martin, Mattias, Oscar või Robert.

Tüdrukud said endale nimeks Deara-Dali, Desiree Jasmin, Elli Nora, Grislide, Mairim Lee, Ošha, Tiffany ja Viil. Liitnimedest on tüdrukutele pandud Hanna-Laurete ja Hanna-Loore.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 174 korda, sh täna 1)