Uisutajate rõõmuks avati liuväli (2)

Kuressaare pargis Lossikonna kohviku juures on avatud liuväli, kus saab talverõõme nautida, kuni vaid jää kannab. Jää paksust mõõdeti eelnevalt erinevates kohtades ja see oli üle 20 cm.

“Kui ilm vahepeal aga soojaks läheb ja jääle tekib liiga palju vett, on ka uisulaenutus suletud. Siis peab lootma, et varsti jälle külmaks läheb, sest siis on ka jää siledam ja uisutada parem. Ja loomulikult on siis ka uisulaenutus jälle avatud,” ütles Lossikonn OÜ esindaja Kelli Mäeots, lisades, et uisutama on loomulikult oodatud kõik huvilised.

Osaühing Lossikonn laenutab uiske juba viiendat aastat. Tänavu on uisulaenutus avatud esmaspäevast reedeni kl 12 alates ja nii kaua kui jätkub kliente, laupäeval ja pühapäeval saab uisutada alates kl 11-st. Uiskude numbrid on vahemikus 28–46.
“Mõnda numbrit on vähem, mõnda rohkem – vastavalt vajadusele ja võimalustele täiendame ka oma varusid,” sõnas Kelli Mäeots.

Laenutatakse ka hokikeppe ja -litreid, samuti on liuväljal ka hokiväravad. Uisupaari laenutus maksab kõigile 20 krooni tund. Üksikuid uisupaare üldiselt ei broneerita, küll aga broneeritakse uiske suurematele seltskondadele ning säärasel juhul on kokku lepitud, et seltskond tuleb kohale ajavahemikus kl 11–14. Oma uiskudega saab uisutada tasuta.
Õhtusel ajal on liuväljal lisaks muusikale valgustus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 48 korda, sh täna 1)