Vastukaja: “Heakorrafirmal puudub jaks kõikjalt lund ja libedat tõrjuda” (10)

Oma Saar, 29. detsember,
internetikommentaarid

Püha lihtsameelsus
… tõrjub lund vastavalt võimalustele? Kas me võiks makse ka maksta vastavalt võimalustele? Kas see on linnakodaniku näpukas, et vastav kulurida puudub, et kena põhjendus, miks saamatud ollakse?

Kodanik
Mida te virisete. Mitte kuskil mujal Eestis ei ole olukord parem. Tean täpselt, sest tulin Tartust läbi Tallinna. Siin ei jää autoga kinni ja jala saab ka liikuda. Ainult, et tuleb õige puhas teepool valida. Need paar päeva on võimalik üle elada.

Jalakäija
Mina ei saa ikka veel aru – kõnniteed kuuluvad linnale. Mispärast nad ei viitsi ise oma tööd teha ja kõnniteid korras hoida? Autoteed ju hoitakse! Tööl käiv inimene, kelle krunt juhtumisi piirneb kõnniteega, peab seda liivatama ja lund koristama!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)