Kuressaare staadion KOIT-kavast esialgu veel raha ei saa

Kuressaare staadioni rekonstrueerimist ei ole seni veel KOIT-kava põhinimekirja pandud, sest teadmata on, palju jääb raha üle Kuressaare 5. lasteaia ehitusest.

Saaremaale on perioodiks 2009–2012 KOIT (kohalike omavalitsuste investeeringutoetuste) -kavast tulemas umbes 25 miljonit krooni. Eeldatavasti võib eelmise perioodi projektist, lasteaia ehitusest üle jääda 10 miljonit krooni.
Saaremaa omavalitsused on kokku leppinud, et eelistavad maakonna objektidest Kuressaare staadioni rekonstrueerimise rahastamist, milleks kulub umbes 34 miljonit krooni.

“Kuna projektide nimetamisel KOIT-kava eelnõusse lähtutakse maakondliku hindamise tagajärjel moodustunud eelistusnimekirja järjestusest ning täiendavalt võib tekkida jääke projekti täies ulatuses elluviimiseks, ei teinud ekspertkomisjon ka ettepanekuid Saare maakonna nimekirjas järjestuses tagapool asuvate projektide ettepoole tõstmiseks,” teatas siseministeerium eile.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)