Kuhu minna

Kolmapäev, 30. detsember

KINO
Divas kl 16.55 ja kl 19 Jõululugu. Animafilm. Pilet 50.–

KONTSERT
Kuressaare Laurentiuse kirikus kl 19 JõuluKUUL. Rein Rannap, Riho Sibul ja Birgit Varjun. Viimasel ajal seostub jõulukuu paraku üha enam kaubanduskeskuste saginaga, välise sära ja pinnapealsega. Kuigi jõulude ajal kipub domineerima ülimagus tingel-tangel, lubavad nemad oma kontserdiga midagi sellele vastanduvat – rahu, endasse vaatamist, rõhutamaks just jõulude hingelist tähendust igaühe jaoks meist. Kontsert peaks tulema karge ja karune, nagu üks eesti mees ongi… Ettekandele tulevad paljud tuntud eestikeelsed jõululaulud, loomulikult esinejate isikupärases tõlgenduses. Samuti kuuleb Rannapi lüürilisi laule – nii tuntuid kui ka mitmeid päris uusi laule, mis on loodud just selle kontserdi jaoks, Riho Sibulale esitamiseks. Lisaks veel üht-teist muud, sealhulgas ka üllatusi. Pääse 160.–, sooduspilet 120.–

Neljapäev, 31. detsember

ÜRITUS
Veski trahteris kl 21 aastavahetuse lustipidu ansambliga Untsakad. Pääse 490 kr, kuni 12-a lapsele 250 kr. Kohad broneeritakse vaid pileti väljaostmisel.

TANTS
Divas DJ K. Lillimägi. Pilet 125.–, kl 01.00-ni 100.–, südaööni 75.–. Uksed avatakse kl 23.
Kodulinna lokaalis kl 24 aastavahetuspidu. DJ Rämmal. Pilet 50.–
Luciferis suur aastavahetuspidu Julgelt uude aastasse. DJ Andres Laht. Uksed avatakse kl 24. Pääse 60 kr. Laudade reserveerimist ega pääsmete eelmüüki ei toimu, kes ees, see… Kl 24 kultuurimajas aastavahetuse noortepidu.
Mönusas Villemis kl 21 aastavahetuse pidu.
Vanas Konnas aastavahetuse pidu ansambliga Penrose.
Kapteni kõrtsis kl 22 karaokeklubi.
Grand Rose spaahotellis kl 19 Araabia öö.
Club Privilege’is kl 23 Kuldne aastavahetuspidu. Pilet 100.–, kuni südaööni 50.–


Hea teada

Avatud on Kudjape–Upa terviserajad
Kaarma vald ja Kuressaare kristlik terviseklubi kutsuvad suusatama Kudjape–Upa terviseradadele. Kasutusel “Suusatame terviseks” talongikaart.

Avatud on 1 ja 3 km (vaba- ja klassikastiili rajad) ja 5 km (klassikastiili loodusrada) rada. Rajad on tähistatud suunaviitadega. Algus ja lõpp on Kudjapel ARK-i (Kuressaare tee 2A) kõrval asuval alal. Rajad on valgustamata. 3 ja 5 km radade hargnemiskohta on paigaldatud talongikast. Täites osavõtukaardi, saab suusataja tasuta talongikaar-di. Pannes iga osavõtupäeva kohta talongikasti ühe talongi, võite võita loosiauhinna.

Registreerida saab alguse- ja lõpuala kõrval asuvas internetipunktis E–R kl 14–18, POÜ Mereranna kontoris E–R kl 9–16.30 ja ARK-is E–R kl 8.45–17 ning Auriga keskuse infopunktis iga päev kl 10–20. Samast saab kleepsu, voldiku ja talongikaardi kasutaja meelespea. Arvestust peetakse neljas grupis: lapsed (sünd 2000 ja nooremad), õpilased (sünd 1999 ja vanemad), täiskasvanud ning eakad (sünd 1950 ja vanemad). Parimatele auhinnad. Info tel 55 602 013, www.kuressaare.advent.ee/tervise/ .

Filmitutvustus

“Jõululugu”
Animafilm
Kinos Diva 25.12 – 7.01

“Jõululugu” toob vaatajani Charles Dickensi klassikalise jõululoo, kasutades selleks tehnika viimast sõna 3D-tehnoloogia vallas. Eben-ezer Scrooge (Jim Carrey) alustab jõuluaega nii nagu igal aastal, suhtudes pühadesse hapu halvustamisega, mille osaks saavad ka tema ustav abiline (Gary Oldman) ja hooletu sugulane (Colin Firth). Aga kui möödunud, praeguste ja tulevaste jõulude vaimud sunnivad vana Scrooge’i tõele näkku vaatama, peab ta pehmendama oma kivistunud südant.

Kaasahaarava vaatemängu on lavastanud Robert Zemeckis (“Forrest Gump”, “Tagasi tulevikku”, “Polaar-ekspress”). Osades Jim Carrey (“Kõigele “jah””), Gary Oldman (“Pimeduse rüütel”), Colin Firth (“Mamma mia!”), Bob Hoskins (“Manhattani Tuhkatriinu”) jt.

Film on inglise keeles, eesti- ja venekeelsete subtiitritega.
Filmi pikkus 1 t 36 min.
Walt Disney Pictures, 2009.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)