Alver Sagur tegi Punasele Ristile jõulukingituse (13)

Alver Sagur tegi Punasele Ristile jõulukingituse

HÄID JÕULE: Saaremaa Punase Risti töötajate jaoks oli meeldiv üllatus, et nad said mõni aeg tagasi tellitud uksetahvli Alver Sagurilt jõulukingituseks. Kingituse võttis Sagurilt vastu Punase Risti Saaremaa seltsi esimees Juhan Nemvalts.
Foto: Peeter Kukk

Dolomiidi- ja turismiärimees Alver Sagur kinkis eile Punase Risti Saaremaa seltsile dolomiidist uksetahvli.

Tegemist oli Saaremaa Punase Risti ammuse tellimusega, mille täitmisega otsustas Sagur viivitada, et see siis seltsile jõuluks hoopiski kinkida.

“Mõtlesin, et aasta hakkab lõppema, aga meie tellimusest pole midagi kuulda,” rääkis Punase Risti Saaremaa seltsi tegevsekretär Laine Kunnberg-Bortnikov, kelle jaoks oli meeldiv üllatus, et tellitu jõudis seltsini ootamatu jõulukingitusena. “Rahalist väärtust ei julgenud ma küsida, kuid olime arvestanud paari tuhande krooniga,” sõnas Kunnberg-Bortnikov, kellel on heameel nii kingitusest kui ka sellest, et selts saab allesjäänud raha kasutada kas või lastelaagri korraldamiseks.

Alver Saguri arvates olnuks Punaselt Ristilt patuasi raha küsida, sest tegemist on ju organisatsiooniga, mis teisi abistab. “Mõtlesin, et teeme seekord sedapidi,” jäi ärimees tagasihoidlikuks, lisades vaid, et tahvli tegi valmis meister Tõnu Tilts.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 65 korda, sh täna 1)