Salmel õnnetuse põhjustanu kohtu ees

Eile seisis kohtu ees novembri lõpus Salme alevikus purjuspäi liiklusõnnetuse põhjustanud Ott, kes tunnistati süüdi joobes juhtimises, ning kohus mõistis varem karistamata noormehele 5000 krooni suuruse rahalise karistuse.

29. novembri õhtul sõitis purjus ja juhilubadeta Ott Salme alevis teisele autole tagant sisse nii, et kannatanu auto läks mahakandmisele. Inimesed õnnetuses viga ei saanud ja autoomanikud pöördusid kindlustuse poole. Sündmuskohale tulnud politsei tuvastas Oti väljahingatud õhus 1,19 mg/l
alkoholi ja alustas kriminaalmenetlust.

Õnnetuse põhjustanud Ott võttis hiljem ise ühendust Oma Saare toimetusega, soovides vabandada kannatanu ees, kelle auto mahakandmisele läks. Ott oli oma sõnul kindel, et kui ei oleks juhtunud seda avariid, võinuks tol õhtul juhtuda palju hullem õnnetus.
Otil tuleb tasuda ka 6525 krooni sundraha.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)