Eakad ja turundusühing kutsuvad laadale (3)

Kuressaare pensionäride ühendus ja Saaremaa turundusühing korraldavad esmakordselt koos täna Kuressaare kultuurikeskuses jõululaada, mille eesmärk on eelistada ja väärtustada just kohalikku toodet.

“Mis on jõuluks veel parem kink kui omavalmistatud käsitööese või koduaias kasvanud saak?” küsivad korraldajad, pensionäride ühenduse eestvedaja Helga Nurmekann, Tiiu Kallas pensionäride ühendusest, Sulvi Munk Saarte koostöökogust ja mahetootja Karen Allas.
Kaupa on pakkumas 70 müüjat üle Saaremaa ning pakutava kauba sortiment on väga lai.

Avatud on kohvik ja mitmed töötoad: ehitusalase kaasaegse eriviimistluse ja uute materjalide tutvustamine, savitöö, lilleseade, villa kraasimise ja ketramise töötuba, piparkoogituba ja talujäätise valmistamise töötuba.
Pärast laada pidulikku avamist jõuab alates kella 11-st igal täistunnil lavale uus eeskava.

Lastele on avatud muinasjututuba, kus ei puudu korraldajate sõnul ka jõuluvanale soovide edastamise kastike. Töötab õnneloos, kus auhinna võidab iga loosipiletiga. Kuressaare ametikooli käsitööõpetaja Kaie Kesküla juhendab maailma pikima kõlavöö kudumist, kus kõik huvilised saavad oma panuse anda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)