Kuressaare merepäevad on muutumas Saaremaa merenädalaks (1)

Eile tutvustati Saaremaa omavalitsuste liidus (SOL) ideed laiendada Kuressaare merepäevi üle kogu maakonna. Samuti oli jutuks plaan muuta merepäevad merenädalaks.

Kuressaare Kultuurivara juhataja Villu Veski sõnul võeti idee SOL-is väga hästi vastu ning mõte tekitas elavat arutelu. Veski ütles, et idee sündis hilissügisel, kui tehti kokkuvõtteid tänavustest tegemistest.
“Kui Oma Saar päris meilt infot, saigi pillatud sõnakõlks, et mujalgi maakonnas võiks merepäevadega seonduvat aktiviteeti olla,” rääkis Veski, kelle sõnul annab valdade positiivne vastukaja praegustele tegijatele kindlustunnet.

“Ootame nüüd 1. veebruariks 2010 kõikidelt valdade tegijatelt ideid e-posti aadressile info@merepaevad.ee ,” rääkis Veski, lisades, et miks mitte Saaremaa ja Muhu väikesadamates ning üldse rannaalal ühe nädala vältel toredaid üritusi korraldada.
Esialgse kava kohaselt võiks Saaremaa merenädal alata 30. juulil Illiku laiu päevadega ning lõppeda nädala pärast Kuressaare merepäevadega. Lõplik otsus merenädala suhtes peaks sündima 1. märtsiks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 30 korda, sh täna 1)