Mati Mäetalu saab abilinnapeaks (14)

Mati Mäetalu saab abilinnapeaks

 

Kuressaare linnavalitsus palkab kultuuriala abilinnapeaks Saare maavalitsuse spordiametniku Mati Mäetalu (fotol), linnavalitsuse arenguosakonna juhiks saab volikogu heakskiidu korral maavalitsuse ametnik Virge Pihel.

Oma Saare andmeil oli üks võimalikke kultuuriala abilinnapea kandidaate ka kunagi Kuressaare linnavalitsuses juba sama tööd teinud Priit Pramann, kuid reede õhtuks oli siiski selge, et temale tööd ei pakuta.
Eile kinnitas linnapea Urve Tiidus pärast Reformierakonna juhatuse koosolekut, et abilinnapea kandidaat on Mäetalu.

“Ta on töötanud 10 aastat koolidirektorina [Kihelkonnal ja Kaarmal], millele lisandub suur praktika spordivaldkonnas,” iseloomustas Tiidus Mäetalu, kes on Saaremaa Saarte mängude assotsiatsiooni juht.
Mäetalu spordiadministraatori taust on Tiiduse sõnul oluline ka Kuressaare staadioni renoveerimisplaani tõttu.
Virge Pihel on maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna nõunikuna töötanud 2008. aasta suvest.

Linnapea Urve Tiidus edastas reedel linnavolikogu liikmetele palve lükata linnavalitsuse juhtimis-struktuuri ja haldusaparaadi teenistujate koosseisu kinnitamine jaanuarikuusse. Algselt oli see plaanis ära teha volikogu detsembrikuu istungil.

“Leidsime, et detsembris ametisse nimetatavad valitsuse liikmed peavad kindlalt saama kaasa rääkida oma vastutusvaldkonna järgneva nelja aasta tööd otseselt mõjutava haldusaparaadi koosseisu kujundamisel või muutmisel,” kirjutas Tiidus.
Tema kinnitusel ei too otsuse edasilükkamine kaasa tõrkeid igapäevatöös ega halvenda avalike teenuste kättesaadavust.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 37 korda, sh täna 1)