Kuhu minna

Neljapäev, 3. detsember

KINO
Divas kl 19.55 Inetu tõde. Romantiline komöödia. Pilet 50.–

ÜRITUS
Orissaare kultuurimajas kl 18 Neeme Metsa näituse “Siis…” avamine, luulekogu “Vikerkaar” esitlus ja ansambli A-Duuri sünnipäevakontsert. Kõik on oodatud osalema.

TANTS
Divas DJ K. Lillimägi. Pilet 35.– Südaööni sissepääs tasuta.
Kodulinna lokaalis kl 23 disko. DJ Raaper. Sissepääs tasuta.

Reede, 4. november

KINO
Divas kl 19.35 Probleemid paradiisis. Pilet 50.–

ÜRITUS
Kuressaare Linnateatris kl 18 10 aastat Kuressaare Linnateatri maja taasavamisest. Etendus “Vares”. Pilet 175.–
Hellamaa külakeskuses kl 14 pidu ansambliga “Rahamassin”.
Kuressaare kultuurikeskuses kl 19 tantsurühma “Pihlakas” 10. aastapäeva kontsert.
Lümanda kultuurimajas kl 19 Lümanda valla mälumängu II voor.

NÄITUS
Kuressaare kultuurikeskuse I korrusel kl 15 Tartu Põllumajandusmuuseumi näituse “Leib on talu peremees” avamine. Põllumajandusmuuseumi väljapanek kajastab Eesti maaviljeluse ja rukkikasvatuse ajalugu, rukkileivaga seotud tavasid, uskumusi ja traditsioone. Avamisel räägitakse leiva ajaloost ja rukkileiva tervislikkusest ning küpsetatakse ja maitstakse leiba, mängitakse põrandamängu “Kuidas valmib leib”. Näituse koostaja on Mare Viiralt, kunstnik Maarika Tang. Näitus jääb avatuks 17. jaanuarini.

TANTS
Divas DJ Peeter Kukk.
Mönusas Villemis pubi Bingo.
Luciferis DJ Andres Laht.
Kodulinna lokaalis disko.
Club Privileges DJ Kallaste.


Kino eelinfo

“JÕULULUGU” (Soome)

Kuressaare kultuurikeskuses 16. detsembril kl 14 ja 17. detsembril kl 11, 14 ja 18.
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas Jõuluvanast Jõuluvana sai? See on seni avaldamata lugu Jõuluvana elust. Hoolimata perekondlikust tragöödiast ja raskest elust, kasvas seal, kaugel Põhjamaal, hingematva maastiku taustal, üks suur ja puhas süda, täis armastust kogu maailma laste vastu. Lähemalt vaata www.kultuurivara.ee .

Film on dubleeritud eesti keelde ja kestab 80 minutit. Kodulehekülg http://www.joulutarina.fi/ . Piletid hinnaga 35 kr müügil Kuressaare kultuurikeskuses. Tel 45 20 700.

Ürituse eelinfo

Laupäeval, 5. detsembril kl 13 Veski trahteris kohtumine Maire Suitsuga ja suur raamatulaat. Ootame kõiki raamatusõpru. Esitleme ka tuntud telekoka ja paljude hinnatud kokaraamatute autori Maire Suitsu uusi kokaraamatuid. Kõik huvilised on oodatud! Maire Suitsu vastab küsimustele ja jagab soovijaile autogramme. Müügil on ka Maire Suitsu uued kokaraamatud, sh detsembri alguses ilmuv “Suur kartuliraamat”. Kl 13–16 kestab ka kirjastuse Varrak teiste populaarsete raamatute soodusmüük.

Laupäeval, 5. detsembril Laimjala rahvamajas algusega kl 15 mängitakse SASKU 2009 MV viimane, 12. etapp. Samas võistluste pidulik lõpetamine.

Pühapäeval, 6. detsembril kl 16 Kärla kooli aulas Kärla valla lipupäeva aktus. Antakse üle valla aastapreemiad.

Pühapäeval, 6. detsembril kl 12 Pärsama kultuurimajas Leisi valla pensionäride aastalõpupidu. Külla tuleb Hanila laulu- ja mänguselts Läänemaalt.

Pühapäeval, 13. detsembril Kärlal “Jõuluootus”. Kl 13–14 valmistame Kärla klubis jõuluehteid. Kl 15.15 Kärla klubis kontsert “Nüüd küünlad me süütame taas”. Kärla sööklas avatud jõulukohvik. Käsitöötoodete jõulumüük. Küsi infot Kärla klubi tel 45 42 066.

Pühapäeval, 13. detsembril Taritu ja Karja segakoori jõulukontserdid “Heliseb lihtne jõuluviis…” koos Pärsama kultuurimaja tantsulastega. Kl 12 Leisi keskväljakul, kl 13 Karja mõisa ees, kl 14 Pärsama hooldekodu ees. Tule kuulama-vaatama!

Neljapäeval, 17. detsembril kl 11 Pärsama kultuurimajas suur jõulumüük. Igasse kingikotti midagi!

Pühapäeval, 20. detsembril kl 13 Hendrik Krummi mälestuskontsert Karja kirikus ja kl 15 koosviibimine Pärsama kultuurimajas. Kontserdil astuvad üles Tiit Kiik orelil ning tuntud ooperilauljad Nadja Kurem ja Oliver Kuusik. Mälestusi Hendrik Krummist pajatavad Ruudi Paasoja ja Tõnu Grepp. Kaastegev Karja naisansambel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)