Kuressaare säilitab linnatöötajate palgad (20)

Kuressaare linnavalitsus saatis volikokku esimesele lugemisele linna järgmise aasta eelarve eelnõu, mille maht on 175,9 miljonit krooni. Eelnõu näeb ette linnatöötajate senise palgataseme säilitamise.

“Järgmine aasta on keeruline, kuna lisaks võimalikule tulumaksu vähenemisele vähenevad ka teised linna kaudsed maksutulud ja tulud majandustegevusest,” sõnas abilinnapea Kalle Koov.

Tema sõnul arvestab linnavalitsus füüsilise isiku tulumaksu laekumisega 103,2 miljoni krooni ulatuses. See jääb küll alla tänavusele tegelikule laekumisele, kuid võtab arvesse tööjõuturul ja Eesti majanduses toimuvat.
Eelnõu näeb ette kulude piiramist kõigis valdkondades ja kõigis hallatavates asutustes.

Eelnõusse on planeeritud 64 miljonit krooni investeeringuid, sellest 27 miljonit eelarvest ja 37 miljonit krooni projektitoetustena. Raha kulub 5. lasteaia renoveerimiseks, turismiinfokeskuse arendamiseks, muusikakooli ehitustöödeks jm.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)