Kaitseliit tänas aastapäeval tublimaid

Läinud laupäeval tähistas Kaitseliidu Saaremaa malev Valjala rahvamajas Kaitseliidu ja maleva 91. aastapäeva. Kaitseliidu Saaremaa maleva pealik major Toomas Luik andis Kaitseliidu III klassi teenetemärgid nooremseersant Erki Jaaskale, kapral Tanel Männile, reamees Priit Vaherile ja reamees Rain Terasele.

Kaitseliidu ülema tänukirja kohusetundliku ja eeskujuliku teenistuse eest said Andres Brõsov, Hannes Turja, Leo Reiman, Herman Männikust, Jüri Malkin, Robert Hõbelaid ja Tanel Kuusikmaa.

Major Luik tänas kõiki vabatahtlikke kaitseliitlasi ja nende peresid, eriliselt aga vabatahtlikke juhte. Naiskodukaitse Liiliaristi V klassi teenetemärk anti laupäeval üle staažikale naiskodukaitsjale Urvi Kasele.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 70 korda, sh täna 1)