Ratastoolimees jäi bussist maha (6)

Laupäeva õhtul kella poole 9 paiku jäi ratastoolis invaliid Ülo Muhumaal Liiva peatuses bussist maha, sest bussis ei olnud ratastooli jaoks kohta.

Sareta buss oli teel Tallinnast Kuressaarde, bussis vaid paar vaba istekohta. Ülo sõnul oli bussijuht küll lahke ja kaastundlik, kuid laiutas käsi: “No pane või ratastool bussile järgi lohisema!”

“Selliseid uberikke busse poleks küll mõttekas siin hoida,” arvas Ülo, kes jäi tol päeval nõutult bussipeatusse külmetama. Lõpuks helistas ta oma ülemusele Jüri Heinlaidile, kes on ka ise ratastoolimees. 50 minuti pärast oli Jüri Liival ja Ülo sai õnnelikult linna.

“Mul hakkas juba täitsa külm, oleks ma seal veel passind, oleks see mu niigi viletsad jalad täitsa läbi teind,” ütles mees. “Aga bussifirmad peaksid ikka mõtlema ka selle peale, et kõik inimesed ei ole ju jumala terved.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)