Omavalitsusjuhi amet on Ülo Veversile andnud valge pea (3)

Omavalitsusjuhi amet on Ülo Veversile andnud valge pea

EKSVALLAVANEM JA NÜÜDNE: Kaarma vallavanemaks valitud Margus Mägi peab kolmteist aastat valda juhtinud Ülo Veversit oma suureks eeskujuks.
Foto: Peeter Kukk

16 aastat omavalitsusjuhi rollis, sellest kolm aastat Kuressaare linnapeana ja kolmteist aastat Kaarma vallavanemana, on andnud Ülo Veversile tema enda sõnul valge pea.

Küsimusele, mis oli keerulisem, kas olla väikelinna meer või suure valla juht, vastas Vevers, et keerulised ametid olid mõlemad. “Vahest huvitavam oli algus (linnapea amet – A. L.), sest tööpõld oli laiem ja tundmatum,” mõtiskles Ülo Vevers.

Need mõtted ütles eile õhtul Kuressaares Kassi restoranis pidulikul austamistseremoonial välja aukartustäratava kogemusega valla- ja linnajuht. Ülo Veversile laususid tänusõnu Kaarma valla allasutuste juhid. Kaarma põhikooli direktor Riina Piterskihh andis Ülo Veversile üle Kaarma põhikooli aukodaniku tunnistuse nr 1. Ekslinnapeale ja
-vallajuhile avaldasid tunnustust tehtu eest maavanem Toomas Kasemaa, Saaremaa omavalitsuste liidu tegevjuht Jüri Pärtel, Kuressaare linnapea Urve Tiidus, Pihtla vallavanem Jüri Saar ning paljud teised Ülo Veversi kolleegid ja ettevõtete juhid.

Kaarma vastne vallavanem Margus Mägi toonitas, et tema jaoks jääb Ülo Vevers alati vallavanemaks, kellelt palju õppida. “Mul on heameel selle üle, et Ülo käest saan täiesti korras valla. Ülo ees müts maha!” kinnitas Margus Mägi.
Vallavolikogu esimees Urmas Lehtsalu tõi esile Ülo Veversi tasakaalukuse ja rahuliku meele valla juhtimisel, mis tagasidki edu.

Loorberitele puhkama jääda Ülo Vevers ei kavatse. “Päriselt koduseinte vahele ma ei jää. Volikogus töötan kindlasti edasi. Üheks valdkonnaks on projektidega tegelemine. Tahtmine on midagi veel teha,” kinnitas Vevers.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 95 korda, sh täna 1)