Juhtkiri: Allkirjad leppel all (1)

Juhtkiri: Allkirjad leppel all

 

Linna koalitsioonileping sai eile allkirjad. Seega peaks uus valitsus lähiajal paika saama. Vaidlused on vaieldud ja tuleb tööle hakata. Ajad ei ole just kergete killast, ometi annavad majandusanalüütikud märku, et need peaks lähiajal siiski paremaks muutuma.

Kindel on aga see, et tõus ei tule selliste pööretega, kui langus kätte jõudis. Selle tõttu sõlmitakse koalitsioonilepingud kõikjal suhteliselt üldsõnalised. Siiski on leppes ka neid punkte, mis huvitavad kõiki linlasi.

Kirja on saanud juhtimisstruktuuride kokkutõmbamine, tasuta parkimise jätkumine, teede ja tänavate korrastamine ning kergliiklusteede rajamine. Põhjalikult on käsitletud kavandatav tegevus hariduse, kultuuri, spordi ja sotsiaalhoolekande valdkonnas.

Omalt poolt soovime jõudu ka maakondliku haldusreformi küsimuste lahendamisel, mida leppe üks punkt puudutab. Tore oleks tõesti, kui Saare maakonnas jõutakse ükskord ka tegudeni ja just nimelt Reformierakonna eestvedamisel!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)