Georg Ots SPA-s püsib vaim virge

Kui mõnegi Kuressaare spaa parkimisplatsil valitseb praegu tühjus, siis Georg Ots SPA ees on autole kohta leida päris keeruline. Lisaks kodustele autodele võib seal silmata Läti, Leedu ja Venemaa numbreid.

Kui mõnegi Kuressaare spaa parkimisplatsil valitseb praegu tühjus, siis Georg Ots SPA ees on autole kohta leida päris keeruline. Lisaks kodustele autodele võib seal silmata Läti, Leedu ja Venemaa numbreid.

November on hotellijuht Toomas Leisi kinnitusel aktiivse müügi kuu ja tahe teistest turul olijatest eristuda suur. See põhineb kahel suunal.

“Üks pool on kaugemate kultuuride ja praktikate filosoofiaga seotud. Selle parimaks näiteks on sel nädalavahetusel toimuv Tiibeti-aineline nädalavahetus “Tiibet – iidsete rituaalide järgi”.”

Külastaja saab tutvuda joogakunstiga, ülevaade antakse meditatsioonist ja õigest toitumisest. Kõike tutvustavad oma ala spetsialistid. Huvilised saavad osa loengutest ja kõige kohta on hiljem võimalik juurde pärida.

Tiibeti filosoofia tutvustamine on väljastpoolt oma maja tulnud idee. Leisi sõnul on tema tutvusringkonnas inimesi, kes on käinud “maailma katusel” ja Tiibeti eluga kokku puutunud. Mõnigi mees või naine on sealsete gurude käe all õppinud ja nüüd avaneb võimalus õpitut teistelegi jagada.

“Tiibetis käinud olid huvitatud nähtu tutvustamisest, meie olime altid vastu võtma ja nii see asi käiku läkski. Tiibeti vaimu ja rituaale tutvustav pakett on ühekordne ettevõtmine. See ei ole mõeldud laiadele massidele, pigem on tegemist nišitootega. Kui kliendid ja tegijad jäävad rahule, siis tasub tulevikus kindlasti korrata,” võttis Leis jutu kokku.

Teine pool, mille nimel Georg Ots SPA-s tegutsetakse, on pakkuda mandrilt tulijale midagi Saaremaa-keskset, regioonile ainuomast. Võimalust, millist pole näiteks Riias, Pärnus või Narva-Jõesuus. Üks näide on koostöö Kuressaares tegutseva Anne kunstistuudioga.

“Oleme pannud kokku peredele mõeldud paketi, nii et vanemad saavad koos lastega õppida 3–4 tunni vältel juhendajate käe all mingit käsitööd.
Lähenevad jõulud ja oma kätega meisterdatud kingitus on hoopis midagi muud kui kaubakeskusest soetatu. Meisterdamises on hinge, mis valmistab kingituse saajale erilist rõõmu. Meie headel juhendajatel ideedest ja mõtetest puudust ei ole,” rääkis Toomas Leis.

Tulevikus tahetakse koostöös Anne stuudioga hakata pakkuma 2–3-päevaseid pakette koos põhjalikuma kunstisaladustesse tungimisega ka väikestele gruppidele ja firmadele. Huvitavaid koostööpartnereid on Saaremaal Leisi kinnitusel veelgi, vaja on nad lihtsalt üles leida ja tegutsema panna.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)