Pandimajapidaja avab uue poe (2)

Detsembri teises pooles Kuressaares taaskasutuskeskuse avav A & T pandimaja pidav Tatjana Aavik ei taha poe asukohta veel avalikustada.

“Koha avalikustan novembri lõpus, siis, kui kauba vastuvõtt algab. Praegu hakkaksid inimesed seal töömehi tüütamas käima ja küsima, millal saab asju tuua,” ütles Tatjana Aavik.
Tema sõnul saab taaskasutuskeskusse esialgu tuua eelkõige kodu- ja lastetarbeid, koduelektroonikat, mööblit jms, kuid riideid ja jalanõusid keskus praegu vastu võtma ei hakka: “Nii kirjuks ei taha seda asja ka ajada. See on ikka kaltsuka rida.”

Müügisaali plaanitav suurus on 230 ruutmeetrit. “Ühes sektoris hakkame müüma lastetarbeid, teises köögimööblit, kolmandas elutoamööblit jne,” rääkis Aavik, lisades, et tuua võib telereid, makke, miksereid, köögikombaine jm. Aga asjad peavad olema korralikud ja kasutuskõlblikud.
“Ei oska muidugi öelda, kas äri käima läheb, aga nii palju, kui siin (pandimajas – toim) inimestega kokkupuudet on, siis oodatakse seda küll väga. Paljudel on ülearust mööblit, mida saaks ära müüa,” lausus Tatjana Aavik.

Kõigi asjade eest ta kohe raha välja ei lao, sest ei taha pärast kolahunniku otsas istuda. Aga kui näeb, et asjale on turgu, maksab kohe raha välja.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 28 korda, sh täna 1)