Orissaare eakad lõid oma seltsingu

Orissaare eakad lõid oktoobri lõpus oma seltsingu, et arendada seltsielu ja kaasata veel rohkem eakaaslasi.

Seltsingu asutajaliige Maaja Vabrit ütles Oma Saarele, et kui siiani on seltsitegevus aktiivne olnud külades, siis aleviku inimesed on sellest kuidagi kõrvale jäänud. “Meil on siin seltsitegevus olnud küllaltki kaootiline, koos käivad enamjaolt nooremapoolsed inimesed ning eakad ei tunne ennast nende seas alati hästi,” rääkis Vabrit, kelle sõnul oligi seltsingu asutamise ajendiks eakate tunne, et nad on elust kõrvale jäänud ja vahel tahaks ikka omaealistega kokku saada.

Esimene suurem ettevõtmine on Orissaare eakate seltsingul aga ilu- ja tervisenädal. “Meil on 27. novembril valla pensionäride pidu ning enne seda korraldame tervisepäeva Orissaare spordihoones,” rääkis ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 28 korda, sh täna 1)