Juhtkiri: Aasta tegijad

Juhtkiri: Aasta tegijad

 

Me olema harjunud sellega, et inimesi tunnustatakse. Olgu tegemist sportlase, ärimehe, ettevõtja või mistahes elualal silma paistnud mehe või naisega. Oleme seda meelt, et tublisid tegijaid tuleb alati ja kõikjal esile tõsta.

Tänasest lehest leiame kaks 2009. aasta tiitlit. Pädaste mõisa kokk jõudis tippu Eesti kokkade meistrivõistlustel. Lisaks tiitli võitmisele on väärt teave veel ka see, et tegemist on Kuressaares ameti omandanud mehega.

Tähelepanuta ei saa jääda ka isadepäeva eel aasta isa tiitli saanud tõsine Saaremaa mees. Pere on suutnud oma kolme tütart kasvatada sellises vaimus, et noored inimesed otsustasid pärast kõrghariduse omandamist naasta elama ja töötama kodusaarele.

Ühineme meiegi kõigi nendega, kes homme isadele lilli viima tõttavad. Kindlasti on isad seda väärt. Et aga aasta tegijaid tuleb juurde, paneb mõtlema sellele, et aasta hakkab vist läbi saama. Vaid pisut üle 50 päeva ja läinud ta ongi!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)