Kuhu minna

Neljapäev, 5. november

KINO
Divas kl 17.40 ja kl 19.50 Esimene aasta. Viimane seanss. Pilet 50.–

TANTS
Divas DJ K. Lillimägi. Südaööni sissepääs tasuta.
Kodulinna lokaalis kl 23 disko. DJ Raaper. Sissepääs tasuta.

Reede, 6. november

ÜRITUS
TTÜ Kuressaare kolledžis Rootsi tn 7 II korruse saalis kl 10–14 motivatsioonitreening Kuidas leida endas uusi energiavarusid? Positiivsete ja avatud hoiakute kujundamine tööl, kodus ja ühiskondlikus tegevuses. Uute ja värskete mõtete genereerimine läbi eneseanalüüsi. Ingliskeelse treeningu viib läbi heategevusorganisatsiooni Bothar looja ja tegevjuht Peter Ireton. Oodatud on kevadisel treeningul osalejad ja uued huvilised. Kursus on tasuta. Info ja reg tel 45 24 030 või e-post aet.paas@si.edu.ee .
Lümandas kl 19 Lümanda valla mälumängu I voor.
Salme kultuurimajas kl 19 sasku XI etapp.
Tornimäe rahvamajas kl 20 sügispidu Svipsiga. Paaristantsud, ühistantsud, mängud, õnneloos. Pääse 60.–
Muhu noortekeskuses kl 15 isadepäeva ja poiste nädala puhul puldiautode ralli.
Kuressaare kultuurikeskuses kl 12 pärimuspäev: töötuba koolilastele. Kl 19 Kuressaare kultuurikollektiivide ühispidu ja mõttevahetus.

TEATER
Orissaare kultuurimajas kl 19 Teater tantsuga: “Roosade prillide” esietendus siselaval! Pärast etendust mängib tantsuks Mihkel Mereäär. Pilet 65.–; rõdupilet 50. –. Pane laud kinni! Tel 45 45 160.

NÄITUS
Hellamaa külakeskuses ristpistetehnikas Muhu tekkide näitus. E, T, N kl 9–18; K, R, L kl 9– 15.

TANTS
Divas laval glamuurse Pariisi kaunitarid Viky Moulin Rouge’id. Oma häälega võlub peol Julia. Plaadimasinate taga parima R&B, hip-hopi ja Party Athemitega DJ-d Ivo Ukris ja Marek Talivere.
Mönusas Villemis pubi Bingo loosimine. Välja loositakse 120 toopi Sakut.
Luciferis DJ Andres Laht.
Kodulinna lokaalis DJ Rämmal.


Ürituse eelinfo

“Baker street” Lossi tänaval
Õues on juba mõnus krõps kraad külma ja pimedad tubased õhtud panevad meie meeled ihkama midagi sooja ja hingele. Sellisel ajal on viimastel aastatel hüva hingekosutust pakkunud Arensburg Boutique Hotelli lounge-restoranis Muusa toimuvad eksklusiivsed kontserdid.

Nii ka sel nädalavahetusel, isadepäeva eel, kui õdusas lounge’is esineb saksofonist Virgo Veldi koos Susanna Aleksandra Veldiga. Virgo Veldi on väga mitmekülgne saksofonist ja sage osaleja erinevates projektides – nii klassikalistes, popmuusika omades kui ka ekstravagantsetes. Seekord astub Veldi koos oma bändiga üles kavaga “Baker street”, mis pole küll mõrvamüsteeriumide lahendamine, vaid sume ja professionaalne muusikaline energiasüst. Isa saksofonimängule esitab väljakutse ja loob lisaväärtust lootustandev mahedahäälne lauljanna Susanna Aleksandra Veldi.

Aga see pole veel kõik… Õhtule lisab vunki juurde Villu Veski, kes viib teid eksklusiivsele erapeole, lavastades fantastilise valgusšõu ja pakkudes hääd muusikat oma varasalvest. Ka see pole veel kõik…

Väärikale muusikute seltskonnale sekundeerib laupäevaõhtul Eesti meisterlikumaid baarmene Helger Aava, et serveerida teile maailma parimaid kokteile ja samas tutvustada oma verivärsket raamatut “Kokteilid pühendusega”. Muide, kokteile saavad nautida ka need, kes alkoholi ei armasta!

Nii et tule laupäeval, 7. novembril Arensburg Boutique Hotell&Spa’sse, võta kaasa isa või sõber ja naudi õhtut koos parima muusika ja üllatavate kokteilidega.

Piret Puusepp

Pühapäeval, 8. novembril kl 16 Kuressaare Linnateatri Sinises saalis Schilleri õhtu, kirjaniku 250. sünniaastapäeva puhul. Kaastegev lastemuusikakool. Sissekäik peauksest kl 15.30. Üritus tasuta.

Pühapäeval, 8. novembril kl 13 tantsurühma Mõnusad 10. sünnipäeva kontsert koos sõpradega. Kontserdil teevad kaasa naisrühm Kabujalake ja lasterühm Lümandast, Moekad Kuressaarest, Rukkilill Kihelkonnalt ja Meelespea Salmelt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)