Aardam sihib Kihelkonna vallajuhi kohta (52)

Kihelkonnal valimised võitnud valimisliit Koduvald pakub Kihelkonna vallavanema kohta praegusele Orissaare vallavanemale Raimu Aardamile.

“Me oleme sel teemal Raimu Aardamiga vestelnud ja valimisliidu liikmed on omavahel sel teemal rääkinud,” ütles Oma Saarele valimisliidu Koduvald esinumber vaimulik Rene Reinsoo. “Raimu Aardam on kogemustega omavalitsusjuht ja minu meelest on ta kindlasti väga tugev kandidaat,” lisas ta.

Reinsoo sõnul nägi valimisliit oma kampaania ajal vallavanemana jätkuvalt praegust vallavanemat Jüri Saart, ent koduvallas Pihtlas saavutatud valimisvõidu järel otsustas Saar kandideerida Pihtla vallavanemaks.
Pikki aastaid Orissaare valda juhtinud, kuid seekordsete valimiste tulemusel tõenäoliselt valla juhtimise juurest taanduma sunnitud Raimu Aardam kinnitas Oma Saarele, et läbirääkimised Kihelkonna vallavanema kohale kandideerimise üle praegu käivad.

Raimu Aardam ütles, et ligemale 90 km kauguselt ta iga päev ilmselt õhtul koju ei jõua. “Tuleb leida tegevust kohapeal ja kui see saab teoks, siis päris kindlasti ma igal öösel kodus käima ei hakka,” lausus Aardam. Küsimusele, millist tegevust ta silmas peab, vastas Aardam: “On erinevat tegevust, mida inimesed õhtuti teevad – käivad kas kalal või jahil, laulavad või tantsivad, see on ju igaühe oma teha.”

Valituks osutudes oleks Raimu Aardam Pihtlas elava Jüri Saare järel järjestikku juba teine Kihelkonna vallavanem, kes kohapeal valitsevate erimeelsuste tõttu palgatakse väljastpoolt valda.
Kihelkonna vallavolikogu koguneb uut vallavanemat valima 12. novembril.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)