Kuhu minna

Kolmapäev, 28. oktoober

KINO
Divas kl 17.30 ja kl 19.45 Fame. Muusikal. Pilet 50.–

Neljapäev, 29. oktoober

KINO
Divas kl 19.45 Fame. Muusikal. Pilet 50.–

TANTS
Divas DJ Peeter Kukk. Pilet 35.– Südaööni tasuta.
Kodulinna lokaalis kl 23 disko. Sissepääs tasuta.
Kapteni kõrtsis kl 22 karaokeklubi.

 


 

Teatri eelinfo

“VARES”
Urmas Lennuk / Jüri Tuulik
Esietendused 28. novembril kl 19 ja 2. detsembril kl 19 Kuressaare Linnateatri suures saalis.

Lavastaja Raivo Trass: “Kui mulle tehti Kuressaare Linnateatrist ettepanek lavastada teatri taasasutamise 10. aastapäevaks mõeldud uuslavastus, mõtlesin, et see valitud materjal võiks olla ajendatud algupärandist. Jüri Tuuliku “Vares” tundus huvitav ja ka sobilik oma ajatuses. Tuuliku valisin autoriks mitte sellepärast, et olen tema tekste varemgi lavastanud ja teistegi lavastatuna näinud, vaid et Tuulikul on mitmeid teoseid, mida pole teatrilaval ette kantud. Tal on erinevaid jutte, novelle ja romaan, ikka siinsamas Abrukal-Saaremaal sündinud asjust ja inimestest eluheitlustes.

Lavastuse alustekstiks on romaan “Vares”, kuid mitte ainult. Ainet oleme koos dramatiseerija Urmas Lennukiga võtnud veel mitmest Tuuliku novellist nagu “Üksik lend mere kohal”, “Siig hullab novembriöös”, “Inimeste vahel on räime ja angerjat”.”
Romaan “Vares” on erilist tähelepanu pälvinud mitte ainult eesti kirjandusloos. Millega “Vares” Kuressaare Linnateatri laval tegeleb, selgub novembris.

Lavastaja Raivo Trass, kunstnik Riina Vanhanen, muusikaline kujundaja Feliks Kütt (külalisena Endla teatrist).
Osades: Aime Käen, Rauno Kaibiainen, Indrek Apinis, Aili Salong, Piret Rauk, Hannes Prikk ja Mati Talvistu.
Pilet 150.- / 100.–

Ürituse eelinfo

Roolipiigadel tuleb Kuressaares jõulupidu
Reedel Vana Konna pubis kokku saanud ühenduse Roolipiigad liikmed otsustasid oma jõulupeo pidada 11. detsembril Kuressaares.
Reedesel kokkusaamisel õnnitleti juubilare Valve Lõhmust ja Viive Lauri. Lilleõied möödunud sünnipäeva puhul anti ka Roolipiigade eestvedajale Juuli Pihlale.

Jagati pilte suvisest vabariiklikust kokkutulekust Ülenurmel ja peeti plaani võtta osa tuleval aastal Valgamaal Paluveres toimuvast kokkutulekust. Juuli lõpus või augusti alguses plaanitakse aga küllaminekut tuntud laulumemmele Kihnu Virvele. Mai lõpus tahavad Roolipiigad külastada Torgu valda.

Roolipiigade ühendus on koos käinud 1996. aastast. Liikmeid on ühendusel üle poolesaja, aktiivsemalt käib neist koos paarkümmend. 

Lümanda kultuurimaja annab teada

Reedel, 6. novembril kl 19 toimub Lümanda valla mälumängu I voor. Kolmeliikmelised võistkonnad tuleb registreerida 2. novembriks kultuuritöötaja juures. Info tel 53 018 223.

Pühapäeval, 8. novembril kl 13 tantsurühma Mõnusad 10. sünnipäeva kontsert koos sõpradega. Kontserdil teevad kaasa naisrühm Kabujalake ja lasterühm Lümandast, Moekad Kuressaarest, Rukkilill Kihelkonnalt ja Meelespea Salmelt. Pärast kontserti pakuvad Mõnusad sünnipäevatorti.

Reedel, 20. novembril Lümanda kultuurimaja 23. sünnipäev: kl 19 avame kunstinäituse “Karala kiviaedade rüppes” (külas on kunstnikud Liia Peedu, Tähti Otstavel, Maie Kupits, Ilme Armuand ja Riina Saar); kl 19.30 peoõhtu üllatustega, tantsumuusikat teeb ansambel Vanker Keilast. Pääse eelmüügist 75 krooni (eelmüügist ostetud pääsmed osalevad õnneloosis) ja samal õhtul kohapeal 100 krooni. Täpsem info tel 53 018 223 või 45 76 331.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)