Juhtkiri: Suhelge, poliitikud! (1)

Juhtkiri: Suhelge, poliitikud!

 

Internet pole ammu enam mingi kole asi, mille kasutamist peaks kartma. See kuulub juba inimese igapäevaoskuste juurde nagu kirja- või lugemisoskus. Samasugune tarkus on, kuidas seda enda kasuks tööle panna.

Pahatihti heidetakse eriti kohalike esinduskogude liikmetele ette, et nad ei suhtle inimestega piisavalt. Pole saladus, et mõni volinik ei saa nelja aasta jooksul volikogus suudki lahti. Väidetavalt komisjonides ikka räägitakse, kuid sinna tavakodanikul asja ei ole ja protokollid on pigem lakoonilised.

Maailma ja ka Eesti mastaabis on poliitikud ammu avastanud, et oma mõtteid (juhul kui neid on muidugi) saab inimestele edastada interneti kaudu. Pead sa siis blogi või säutsud Twitteris või omad kontot Facebookis. Oma mõtteid edastad sa igal juhul.

Tore oleks, kui ka meie poliitikud ja volikogude liikmed võtaksid kätte ja prooviksid rahvale veidi lähemale jõuda. Ei maksa otsida vastuseid küsimustele, vaid leidke need enne, kui teilt küsida jõutaksegi. Valijatel ka asjad selgemad.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)