Bussiparkla hoonesse tuleb kohaliku kala pood (2)

Kuressaare linnalt rendile võetud August Kitzbergi tänava bussiparkla hoones plaanitakse kauplema hakata Saaremaal püütud ja värskelt töödeldud kalaga. Kalapoodi plaanib avada seltskond kohalikke kalatootjaid.

OÜ Arowana juhataja Raul Schiff sõnas, et tulevases kalapoes soovitakse müüa tooteid kaladest, mis on just siin püütud, kasvatatud ja töödeldud. Teiste seas on lisaks tilaapiaid kasvatavale Arowanale tulevase kalapoega seotud näiteks OÜ Aqua-Myk ja Pähkla kalakasvandus.

Tootevalikust peaks poodi jõudma nii värske kala, külm- ja kuumsuitsutatud, soolatud kui ka marinaadis kalad. Lisaks kalakasvatajate toodangule ka merest püütu.
Kalapoe täpne kontseptsioon ja tegevuskava on Schiffi andmeil siiski alles arutusel: “Elame-näeme, on selle asja pealkiri praegu veel.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)