Lennuvälja ehitustööd venivad ilma tõttu (1)

Kuressaare lennuraja rekonstrueerimistööd, mis plaani järgi peaksid oktoobri lõpuks tehtud olema, kestavad siiski veel ka novembrikuus.

AS-i Tallinna Lennujaam regionaalsete lennujaamade direktor Andres Taimla avaldas lootust, et tööd venivad minimaalselt, kuid kõik oleneb ilmast. Just vihmase ilma tõttu on tööde tempo olnud plaanitust aeglasem.
Taimla tunnistas, et tööde lõpptähtaja nihkumine oli veidi ootamatu, kuid samas ei saa ka lubada, et nii kallis rajakiht pannakse maha ebasobivates ilmastikutingimustes.

Lennurada rekonstrueeriva AS-i Talter objektijuht Priit Suits tõi välja, et ehkki ehitajad on kraave kaevanud, et vett madalalt lennuväljapinnalt eemale juhtida, ei pääse nad mõnda kohta õieti ligigi ning asfalditehasel tuli nädal aega tegevusetult oodata.

Millal töödega lõpule jõutakse, ei osatud eile öelda, sest ka edasine oleneb ilmast. Ehitajad on olnud tööl ka nädalavahetusel. “Peame kasutama võimalusi, mis meil on,” tõdes Suits ja avaldas lootust, et novembri algul jõutakse töödega ühele poole.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 54 korda, sh täna 1)