Kadi kutsub kõiki saarlasi sünnipäevapeole

Eile, seitseteist aastat tagasi, 26. oktoobril 1992 läks eetrisse raadio Kadi esimene saade. Pärast kohaliku Kadi televisiooni tegevuse lõppemist ei jäänud kohalikule meediamaastikule tühja kohta kauaks.

Kadi raadio oli Eestis üks esimesi erakapitalil põhinevaid raadiojaamu, mis tegevust alustas. Kohalikult televisioonilt päris raadio kena nime ja mitu tublit töötajat.
“Alates 1992. aastast on Kadi raadio soovinud olla maakonna kuulajatele hea sõber ja teejuht,” ütles raadio tegevdirektor Gunnar Siiner.

Kohaliku raadio staatusest on Kadi kasvanud regionaalraadioks ja tänasel päeval pakutakse kuulajale seltsi kolmel sagedusel: 90,5 ja 98,6 MHz Saare- ja Muhumaal, Hiiumaa lõunarannikul ja osaliselt Läänemaal ning 90,1 MHz Hiiumaal ja osaliselt Läänemaal.
Raadio tegijaid on hetkel veidi enam kui 15. Kadi tehnikadirektor Urmas Rämmal on tööl esimesest päevast alates.

Tavapäraselt tähistab raadio oma tähtpäeva peoga, kuhu on ka kuulajad palutud. Seekord toimub piduõhtu Kihelkonna uues rahvamajas sel reedel algusega kell kaheksa õhtul. Külla tuleb Küla Karla, tantsuks mängib Kärla noorteansambel Projekt. Pidu on kõigile tasuta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)