Lühidalt spordist

Saaremaa ratsutajad võistlesid Helsingis

Saaremaa ratsaspordiklubi esindajad Johanna Johanson Anakeel ja Johanna Pitk Okeyl osalesid Soomes Helsinki International Horse Show’l poniparkuuri kõrgusel 100 cm. Paraku lõppes Johanna Johansoni sõit neljandal takistusel, kui Anakee otsustas, et tema enam võistlust jätkata ei soovi ja takistuse ette maha istus. Johanna Pitki ja Okey tulemus oli 13. koht – esimeses osas 0 karistuspunkti ja teises osas 4 karistuspunkti takistuse mahaajamise eest.

Johanna Johansoni muljed Soomest on kahetised. Muidugi on tal kahju, et hobune alt vedas. Kuid siiski annab Soome ponisõitjate taset vaadates kokku võtta, et ei sõida Eesti poniratsutajate paremik neist halvemini midagi – lihtsalt soomlaste ponid on märksa tugevamal tasemel.

Hille Hanso

Nurme alustas ettevalmistust USA-s

Kaks Eesti parimat keskmaajooksjat Nikolai Vedehhin ja Tiidrek Nurme alustasid ettevalmistust järgmise aasta suvel Barcelonas toimuvateks Euroopa meistrivõistlusteks, vahendab sport.delfi.ee.
Eesti 1500 m rekordiomanik Tiidrek Nurme sõitis Ameerika Ühendriikidesse, kus viib läbi oma sügisese baasettevalmistuse. Treenimine toimub 1700–1800 m kõrgusel Colorado Springsis. Ameerika Ühendriikidesse jääb Nurme 8. detsembrini.

Jõutõstjad edukad

Tartumaal toimusid Eesti noorte ja juunioride meistrivõistlused jõutõstmise kolmevõistluses. Noorte arvestuses said JK Jõumees esindajad neli meistritiitlit ja ühe hõbeda ning võistkondliku kuldmedali. Juunioride arvestuses said saarlased viis meistritiitlit, kaks teist kohta ja ühe kolmanda koha.

II liigas vastamisi saarlased

Kuressaare spordihoones mängitakse pühapäeval Eesti korvpalli meistrivõistluste II liiga kohtumine, kus vastamisi on SK Vesse ja sel hooajal oma liigadebüüti tegev Orissaare KK Orkaan. Mängu algus kell 13.

Avos alustas kahe kaotusega

Eesti võrkpalli meistrivõistluste I liigas kaotas VK Avos hooaja kaks esimest mängu. Liider/Rolltransile jäädi alla 0 : 3 ja Paide/Türi/Väätsa SK-le 2 : 3.

Saaremaa meistrivõistlused korvpallis 2009/2010

On alanud 2010. aasta Saaremaa korvpalli meistrivõistlustele registreerimine. Meeskondadel palume endast märku anda e-meili aadressil saaremaakorvpall@gmail.com .

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)