Kuhu minna

Neljapäev, 15. oktoober

KINO
Divas kl 19.55 põnevusfilm Mängur. Pilet 50.–

KONTSERT
Kuressaare kultuurikeskuses kl 20 Jazz del Mar’i sügishooaja imeilus avalöök. Kontsert Tunde kaja (Echo of a feeling). Uus ja särav jazzitalent Kadri Voorand esitleb oma samanimelist debüütplaati. Kadri Voorand – vokaal, Jussi Kannaste – saksofon, Jürmo Eespere – klahvpillid, Mihkel Mälgand – bass, Eno Kollom – trummid. Piletid Piletilevis eelmüügis 75.– / 100.–; samal päeval 100.– / 125.–; klubiliikmetele soodustused. Vt www.kultuurivara.ee .

TANTS
Divas DJ K. Lillimägi. Pilet 35.– Südaööni sissepääs tasuta.
Kodulinna lokaalis kl 23 disko. Sissepääs tasuta.

Reede, 16. oktoober

KINO
Divas kl 20 õudusfilm Lõpp-punkt 4. Alla 14 a keelatud. Pilet 50.–

ÜRITUS
Kärla klubis kl 19 Värvikas sügiskontsert. Esinevad Saaremaa Neidudekoor (dirigendid Anne Kann ja Laine Lehto) ja Saaremaa Poistekoor (dirigendid Tiina Oks ja Veikko Lehto).
Sandla kultuurimajas kl 21 algusega sügispidu. Küla Karla ja ansambliga Alderjants. Info tel 52 68 684, 53 025 620. 
Torgu koolimajas kl 18 Öland – meie naaber Läänemeres. Ajakirjanik ja fotograaf Seppo Ekelund jutustab sõnades ja piltides oma saarest. Tasuta. Info tel 52 51 896.

TANTS
Divas DJ Peeter Kukk.
Club Privilege’is DJ Andres Aljaste.
Mönusas Villemis Kullaketrajad.
Luciferis DJ K. Lillimägi.

SPORT
Saare maakonnas 36. Saaremaa Kolme Päeva jooks. Info tel 50 949 88.


Üleskutse

Vabatahtlike tunnustamine – esitage kandidaat!
Ametlik lastekaitsetöö on nõrgenenud, sest lastekaitsetöötajate arv on kahanenud. Sellest tulenevalt muutub vabatahtlik töö lastekaitses aina tähtsamaks. Lastekaitsetöö ilma heategevuseta on nagu murtud tiivaga lind. 

Mida rohkem vabatahtlikku tegevust märkame ja väärtustame ning vabatahtlikke tunnustame, seda enam tekib inimestel julgust vabatahtlikku tööd teha, ja kui sellega rohkem tegeletakse, siis saab sellest ka rohkem rääkida ja kirjutada. Tegelikult on tegusaid, ärksaid ja hoolivaid inimesi, kes oma vabast ajast ja tahtest abivajavaid lapsi aitavad, palju.

Nad on inimesed, kes kiirgavad headust ja on säravate isiksustena ühel või teisel moel vabatahtlikuna tegutsedes jätnud endast ereda ja tänuväärse jälje lastekaitse arengusse ning on aidanud paljudel avada ukse heategevuses osalemiseks. Need inimesed omavad Eesti elus olulist rolli ning vajavad märkamist.

Lastekaitse liit tahab sel aastal korraldada ürituse, kus tänatakse neid, kes on palju aastaid vabatahtlikuna lastekaitsetöös osalenud, palka saamata lapsi aidanud. Kui teate mõnda lastekaitsele eriliselt pühendunud tähelepanuväärset inimest, keda peaks kindlasti vabatahtlike tänuüritusel tunnustama, siis kirjutage temast umbes pooleleheküljeline edulugu ja saatke see 1. novembriks lastekaitse liitu (Endla 6–18, 10142 Tallinn) või ants@lastekaitseliit.ee . Ettepanek peab sisaldama kandidaadi ja kandidaadi esitaja kontaktandmeid.

Ants Tammar

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)