KG ajaleht jõudis 400. numbrini

Mitmetest erineva nimega väljaannetest välja kasvanud Kuressaare gümnaasiumi nädalaleht Meie KG ilmus eile 400. korda.

Kord nädalas keskmiselt kuueleheküljelisena ilmuv leht sai alguse 1995. aastal, praegust nime kannab see 2003. aasta 1. septembrist. Algselt meenutas koolileht pigem infolehte, sisaldades lakoonilist infot, kuid nime muutudes hakkas ka sisu mitmekesisemaks muutuma.

“Tean kindlalt, et kooli leht on tähtis, et teeme toimetusega õiget asja, et kool, kes suudab iga nädal välja anda enda häälekandjat, on hea kool ja meie lugejatele läheb korda, millest lehes räägime,” kirjutab juubelinumbri toimetajaveerus Meie KG peatoimetaja Marit Tarkin, märkides, et vaatamata rasketele aegadele on Meie KG püsima jäänud.

KG direktori Toomas Takkise sõnul arutati kevadel ka paberlehe väljaandmise lõpetamist, kuna kulud sellele on suured. “Samas on midagi, mis ütleb, et sellest ei tohi loobuda,” kirjutab Takkis oma loos ning lisab, et kindlasti tuleb lehte muuta veel tugevamaks.

Praegu on Meie KG saadaval nii paberlehena kui ka kooli kodulehel internetis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)