Stanford Music avab Kuressaares pillipoe (5)

Kui kõik läheb plaanipäraselt, avab järgmise kahe nädala jooksul Kuressaare kesklinnas uksed muusikapood Stanford Music. Ettevõtte juht Märt Hirvoja ütles, et teeb omalt poolt kõik, et kauplus käima läheks.

Hirvoja sõnul tuleb Kuressaare kaupluse tootevalik sama hea kui teistes Stanford Musicu kauplustes Eestis ja kui füüsiliselt kogu kaupa kohapeal ei ole, siis on neid võimalik ööpäeva jooksul kätte saada. “Meil on Rakvere ja Tartu poega kogemus olemas, millist kaupa tasub väiksemates poodides hoida,” rääkis ta.

Muusikapoodi hakkab kohapeal vedama tuntud muusikamees Valmer Luks, kes lubas klientidele vajadusel välja ajada ka sellist kaupa, mida isegi pealinna Stanfordis olemas ei ole.
Stanford Music on Kuressaares varemgi kätt proovinud, kümme aastat tagasi tegutses kauplus endise kalapoe hoones Torni tänaval. Mõningaid instrumente on siiani vahendanud ka Elektroonika Äri Tallinna tänaval, kuid nüüd leiavad tegijad, et on õige aeg siia korralik muusikainstrumentide kauplus rajada.

Märt Hirvoja hinnangul ei hakka pilliäri ka seekord end üleöö ära tasuma ja esialgu tehakse seda missioonitundest.
Uus kauplus tuleb tõenäoliselt Tallinna 11 keldrisse, kus varem asus jahitarvete pood.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 200 korda, sh täna 1)