Kristi Kull lahkub Aurigast Kuressaare Ehituse turundusjuhiks (5)

Saaremaa suurima, Auriga kaubanduskeskuse tegevjuht Kristi Kull asub 19. oktoobrist tööle AS-i Kuressaare Ehitus turundusjuhina.

“Tema ülesandeks saab Villa Driveri müük ja me abistame Johan Spa turundust,” ütles Oma Saarele Kuressaare Ehituse juhataja Tõnu Toompuu. Kinnitades samas, et kuulujutud, justkui asuks Kuressaare Ehitus ise Johan Spa’d juhtima ja üle võtma, ei vasta tõele.

“Koos Geidi Lõuguga püüame rasked ajad üle elada. Meie eesmärk on sellesse hotelli investeeritud raha pikaajaliselt tagasi teenida,” sõnas Toompuu. “Praegusel ajal tuleb kõigil seljad kokku panna ja raskused üle elada, mitte üksteist seljataga tänitada ja parastada. Kui kellelgi läheb hästi, läheb ka meil hästi.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 132 korda, sh täna 1)