Täna hommikul kesklinnas voolu ei ole (3)

Täna kell 9.30–12.30 on Kuressaare kesklinnas ulatuslik elektrikatkestus.

“Kuressaare kesklinna piirkonnas on planeeritud elektrikatkestus seoses Side 10/0,4 kV alajaama remondiga,” ütles Eesti Energia Jaotusvõrk OÜ Juhtimiskeskuse Põhja piirkonna juhtivspetsialist Villord Laul.
Ta lisas, et katkestus puudutab 79 Eesti Energia klienti Kuressaare kesklinnas ja töid teeb Eltel Networks AS-i töörühm.

Katkestuse tõttu kõik asutused oma uksi siiski kinni ei pane. Pannkoogikohvikust öeldi Oma Saarele, et neil on gaasipliit ka ja kui keegi ikka sisse astub, siis pannkooki ta saab. Tallinna tn 11 majas tegutsev juuksur on aga elektrikatkestusega arvestanud ning klientidele aegu selleks kellaajaks broneeritud ei ole.
Oma Saare toimetus võtab kuulutusi ja lehetellimusi vastu küünlavalgel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)