Kuhu minna

Neljapäev, 8. oktoober

KINO
Divas kl 17.50 ja kl 20 M-Komando. Viimane seanss. Pilet 50.–

TEATER
Aste klubis algusega kell 20 Salme Vallateatri etendus Mägede iluduskuninganna. Pilet 40.–
Kuressaare Linnateatris kl 13 Kuressaare Linnateatri etendus Unenägu. Sissepääs 50.–
Orissaare kultuurimajas kl 19 Vana Baskini teatri etendus Minu sõbratar Maksuamet. Pilet 125.–/150.–

ÜRITUS
Pargi tn 5A kl 17–19 teemaõhtu Sügis loovalt köögist söögituppa.

TANTS
Divas DJ Peeter Kukk. Pilet 35.–. Südaööni sissepääs tasuta.
Kodulinna lokaalis kl 23 disko. Sissepääs tasuta.
Club Privilege’is Saaremaa ralli warm up party.
Kapteni kõrtsis karaokeklubi.

Reede, 9. oktoober

KINO
Divas kl 19.55 Mängur. Pilet 50.–

TEATER
Orissaare kultuurimajas kl 10 Unenägu. Pilet 50.–

ÜRITUS
Kihelkonna rahvamajas Kihnu Virve kontsert. Samas ka Tõllu Tütarde 10. sünnipäeva pidu. Piletid müügil kohapeal. Pääse 100.– / 75.–
Orissaare kultuurimajas kl 19 Neeme Metsa juubelile pühendatud loominguline õhtu.
Kesk- ja Lääne-Saaremaa kruusateedel 42. Saaremaa ralli.
Tornimäe rahvamajas kl 19 Pöide valla 2009–2010 saskuturniir.

TANTS
Divas DJ K. Lillimägi. Pilet 100.–
Club Privilege’is Saaremaa ralli ametlik peopaik. DJ Märt Rannamäe.
Mönusas Villemis Kama2.
Luciferis DJ Andres Laht.


Ürituse eelinfo

Laupäeval, 10. oktoobril Mustjala rahvamaja õuel kl 10 Mustjala sügislaat. Müügil käsitööd, riidekaupa, tööstuskaupa, mett, liha, pagaritooteid, kosmeetikat, köögitarbeid jpm. Tule sinagi oma kaubaga laadale! Lastele põnevat tegevust. Info ja reg tel 55 569 878. Kl 19 Mustjala rahvamajas Tornimäe näiteseltsi esituses Hendrik Lindepuu näidend Memmed ja taadid. Pilet 40.–

Laupäeval, 10. oktoobril Valjala meierei saalis kl 10–14 kirbuturg. Kõik, mis sinul on üle, on kellelgi puudu… Tule ostma ja müüma. Müüja osalustasu 10 kr. Info tel 51 986 977, Anneli.

Laupäeval, 10. oktoobril on Karujärvel lahtised Saaremaa MV ratta- ja ratsaorienteerumises. Start kl 13 tervisespordikeskuses. Registreerimine lõpeb pool tundi enne võistluse algust.

Neljapäeval, 15. oktoobril Kuressaare kultuurikeskuses kl 20 Jazz del Mar’i sügishooaja imeilus avalöök. Kontsert Tunde kaja (Echo of a feeling). Uus ja särav jazzitalent Kadri Voorand esitleb oma debüütplaati. Kadri Voorand – vokaal, Jussi Kannaste – saksofon, Jürmo Ees-pere – klahvpillid, Mihkel Mälgand – bass, Eno Kollom – trummid. Eelmise aasta Jazzkaarel pälvis Kadri Voorand Noore Jazzitalendi auhinna. Lauljatar on muusika keskel üles kasvanud ja heliloominguga hakkas ta praktiliselt tegelema niipea, kui ulatus klaverit mängima. Piletid Piletilevis eelmüügis 75.–/100.–, samal päeval 100.–/125.– Klubiliikmetele soodustused. Vt www.kultuurivara.ee .

Pühapäeval, 18. oktoobril Kuressaares Siioni kirikus kell 18 kontsert barokkaja muusikast. Kavas A. Vivaldi Gloria. Esitavad Ahrensburgi noorte sümfooniaorkester (Saksamaa), Kaarli kiriku kammerkoor (Tallinn), kammerkoorid Helin ja Eysysla ning segakoor Lyra (Kuressaare). Solistid Anu Hiiuväin, Anu Teppan, Anu Oks (Kuressaare). Dirigent Mi-chael Klaue (Saksamaa). Kontsert on tasuta.

Esmaspäeval, 19. oktoobril Lümanda vanas vallamajas Pritsumeeste päev. Kl 12 lasteaia ja algklasside lastele: Nublu tuleb külla; kl 13 “Enne ja nüüd – tuli, sõber või vaenlane”. Meenutame tulekustutamise ajalugu, räägime tuleohutusest ja tulekahjude ennetustööst, tuletõrjespordist Lümandas, avame tuletõrje-teemalise näituse, praktiline tegevus. Korraldajad Lümanda Muuseum MTÜ, päästeteenistus, Kihelkonna komando, Karala vabatahtlikud tuletõrjujad. 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)