Vastukaja: “Politsei: baaris sündinud tüli ei tohi tänavale lasta” (1)

Oma Saar, 3. oktoober

Kummaline on kuulda, kuidas meie linna lõbustuskohad on probleemiks nii linnarahvale kui ka politseile. Kas ei peaks sisse viima nõude, et alkoholiga kauplevatele lõbustuskohtadele viiakse sisse vastav maks politseile tekitatava lisatöö eest? Juhul kui on võimalik kindlaks teha, kuhu baari see mees oma taskud tühjendas, maksab antud joomakoht politseiteenuse täies ulatuses.

Kõrtsmikud hoolitsegu, et klient, kes suure raha majja jättis ja arvatust jõuetumaks osutub, ikka ontlikult koju toimetatud saaks. Kuidas on võimalik, et inimene, kes oli õhtul suur sõber, on nüüd vaenlane ja politsei sülle lükatakse. Seatagu sisse joobnute kantseldamismaks ja kõik on õiglane!

Oma Saare lugeja I. M.
(nimi toimetusele teada)

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)