Minister hindas koolijuhi sõnavõtu naljaks (5)

Haridusminister Tõnis Lukase hinnangul heitis Kuressaare gümnaasiumi direktor Toomas Takkis kolleegidele saadetud kirjas nalja, kui nimetas üht Eesti parteidest kaabakerakonnaks.

“Mulle tundub, et Toomas Takkis, kes on ju ennegi Kuressaares nalja visanud, on teinud veel sammu edasi,” ütles Takkisega samasse erakonda, IRL-i kuuluv Lukas. “Mina poolhiidlasena (hiidlased, teadagi, saarlasi eriti naljalembesteks ei pea) tervitan sellise eluterve nalja viskamist.”

Lukas rääkis Kadi raadio saates “Keskpäev”, et ei pea õigeks õpilaste seas erakondliku kihutustöö tegemist, kuid Takkise juhtum seda ei puuduta.
“Sain aru, et tegemist on kirjaga kolleegidele, milles Toomas Takkis andis pildi sellest, kuidas teda viimasel ajal kohapeal poliitiliselt rünnatakse, ja ilmselt lubas endale sellise kalambuuri, mida ta loodab, et võetakse naljana. Ma loodan sedasama,” rääkis haridusminister, kellel tuleb samal teemal vastata ka riigikogu keskerakondlastest liikmete arupärimisele.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 49 korda, sh täna 1)