Lühidalt spordist

JALGPALL: FC Kuressaare alistas laupäeval Eesti jalgpalli meistriliiga järjekordses voorus koduväljakul 4 : 1 Paide Linnameeskonna. Saarlaste väravad lõid 38. minutil Dmitri Skiperski, 65-ndal Martti Pukk, 78-ndal Mark Švets ja 86-ndal Jaanis Kriska. Vastaste auvärava lisas 80. minutil Meelis Rooba. Võit vähendas tabelis Kuressaare kaotusseisu Paidele ühe punktini. 

JALGPALL: Eesti meistrivõistluste II liigas mängiv JK Sörve alistas kodusel Salme staadionil pühapäeval 4 : 0 Valga FC Warrior II. Saarlaste väravad lõid 40. ja 44. minutil Mario Pruul ning 61. ja 76. minutil Kristen Mere.

PURJETAMINE: Eile Kaunases lõppenud sügisregatil saavutas Rimo Timm klassis Laser 4,7 teise koha. Rene Riim oli 5., Vahur Varris 6. ja Gert Poopuu 8. Optimistidel peeti eile tugeva tuule tõttu ainult üks sõit. Viimasel päeval 6. koha välja sõitnud Sander Puppart sai ebaõnnestunud kolmanda võistluspäeva tõttu, kus tal oli kõikides sõitudes valestart, kokku 44. koha. Karl Lember oli 56-s. Selles klassis osales 84 noort purjetajat. Laser Radialil sai Liina Kolk naiste arvestuses 3. koha.

MALE: Maakonna kuni 18-aastaste noorte malemeistrivõistlustel võitis kümne osavõtjaga Šveitsi süsteemis toimunud turniiri Kahtla kooli õpilane Matis Rüütel 4 punktiga 5-st võimalikust. Esikoha tõi talle sama palju punkte kogunud Andres Traumanni (Leisi KK) ees võit nende omavahelises mängus. Kolmas oli Peeter Saartok (SÜG) 3,5 punktiga. Neidude meistrivõistlustest osa võtnud kolmik reastus järgmiselt: 1. Anni Luup (Kahtla) 1,5 punkti; 2. Liisa Uutsalu (Muhu) 1 p; 3. Gariina Kudritskaja (Muhu) 0,5 p.

KERGEJÕUSTIK: 28. korda toimunud Paide-Türi rahvajooksu pikkusega 13,6 km võitis Tiidrek Nurme.

UJUMINE: Hispaanias Cadizis toimunud Euroopa veteranujumise meistrivõistlustel teenis Norma Helde 50 m liblikujumises 60–64-aastaste vanusegrupis 7. koha. Helde aeg oli 42,96.

TENNIS: Tenniseklubi Sinnet 2009/2010. a meeste GP esimese etapi võitis Hendrek Kelder, kes finaalis alistas 6 : 3; 6 : 1 Veiko Vaheri. Kolmanda koha sai Priit Uustulnd 7 : 5; 6 : 2 võiduga Priit Rauniste üle. Kokku osales 7 mängijat.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)