Juhtkiri: Kiiruskaamerad troppide vastu (2)

Juhtkiri: Kiiruskaamerad troppide vastu

 

Kui palju võib rääkida sellest, et kihutamine, mis toimub Virtsu ja Kuivastu teel, on üle mõistuse? Tundub, nagu mõjuks laevasõit või selle ootus nagu mingi uimastav aine, mis paneb jala tugevamini gaasipedaali vajutama. Evelin Ilvese kombel slängisõnavara kasutades võiks selle seltskonna ristida troppideks.

Tartu maanteele paigaldati kiiruskaamerad ning juba spekuleeritakse ja arvutatakse, kui palju troppe vahele jääma hakkab. Arusaadav, et nimetet maantee on riigi üks peamisi ja kindlasti ka problemaatilisemaid maanteesid ning seal korra majja löömine vajab karme vahendeid. Tee ääres kiirust mõõtvast politseinikust jääb temast sõltumatutel põhjustel siiski väheks.

Oma Saare toimetus on kindlal veendumusel, et kui paigaldada taolised riistapuud Muhu saarele ning Virtsu asulast välja ja asulasse sisse kulgevale teele, ei jää lubatud kiiruse ületamisega vahelejääjate hulk mitte oluliselt alla Tartu maantee näitajatele.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)