Juhtkiri: Üks täitmata valimislubadus

Juhtkiri: Üks täitmata valimislubadus

 

Haiguste ja surma eest pole meist keegi kaitstud. Ka mitte loomad, kes elavad heade inimeste peetavas varjupaigas. Nii paneb MTÜ Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu kinni oma kasside hoiukodu, kuna seal möllanud viirus teeb loomade eest hoolitsemise keeruliseks.

Tegelikult ei peaks kodutute kasside hoiukodu olema selline, nagu ta oli. Kuigi pole kahtlustki, et olemasolev oli parim, mis hetkel võimalik, ja et sellega seotud inimestel on suur süda.

Taas on käes valimiste aeg ning lubatakse kokku piimajõgesid ja pudrumägesid. Aga kas keegi mäletab, mida lubas Kuressaares võimule saanud seltskond neli aastat tagasi? Enne valimisi lubati ja kirjutati lausa koalitsioonileppesse, et algatatakse loomade varjupaiga loomine. Leppes punkt number 63.

Ilusaid lubadusi jagatakse, kuid pahatihti jäävadki paljud neist lubadusteks. Mõtleks õige enne, kui lubama hakkaks või prooviks pärast oma lubadusi täita. Kuressaare linnavalitsus, teie võimul olemise aeg hakkab lõppema. Kus on loomade varjupaik?

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)