Juhtkiri: Tõesti tubli mees

Juhtkiri: Tõesti tubli mees

 

Pole paha uudis, et üks ettevõtlik saarlane on saanud tunnustust ka laiemalt. Enn Meri sattumine Aasta Ettevõtja 2009 konkursi viie finalisti hulka on näide sellest, et halvalgi ajal võib mõnel hästi minna.

Ei saa öelda, et autotööstus, millega Meri juhitav Merinvest seotud on, just tõusuteel oleks. Seda enam väärib tunnustamist fakt, et inimestele on tööd jätkunud ja ettevõtte juht ei ole iga väiksema muutuse peale valulikult tõmblema hakanud, vaid on vaikselt oodanud paremaid aegu. Tehes kergeid korrektiive vastavalt vajadusele. Või nagu mees ise ütleb – inimesi ei hakanud ta lahti laskma sellepärast, et nägi: “See jama ei saa kaua kesta.”

Eks Meril ole elu- ja ärikogemust juba päris paljude aastate jagu ning on maailmas ringi vaadatud ka. See tõestab, et kogemus on see, mis maksab, ja vähemkogenutel tuleks just taoliste meeste pealt õppida.

Tänapäeval ei lähe ükski noor saarelt ära samal põhjusel, miks kunagi lahkus Enn Meri. Seda enam võime loota, et praegu kodusaarelt lahkuvad noored jälle siia tagasi tulevad. Nagu tegi seda Enn Meri.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)