Kuressaare Linnateatris algasid “Varese” proovid

Sel nädalal algas Kuressaare Linnateatris töö uue lavastusega. Tegemist on teatri juubeliks lavale toodava näitemänguga “Vares”, mille on Jüri Tuuliku samanimelise romaani põhjal kirjutanud Urmas Lennuk. Sama mees, kelle sulest oli pärit ka tänavuse suvelavastuse “Igavene kapten” tekst.

“Varest” lavastab Raivo Trass, kellele see on juba kolmas töö Kuressaare Linnateatris, kunstnikutöö teeb Riina Vanhanen. Temalgi on saarlaste teatriga varasemaid kokkupuuteid olnud – nimelt oli ta kunstnikuna tegev Trassi suvelavastuses “Mereröövel vastu tahtmist”.

Näitlejatena astuvad üles saarlastele tuttavad lavajõud Hannes Prikk (juba viies ülesastumine Kuressaare Linnateatris) ja Rauno Kaibiainen (kes naerutas koos Hannes Prikiga meie teatripublikut suvel “Igaveses kaptenis”). Veel löövad lavastuses kaasa Kuressaare Linnateatri näitlejast direktor Piret Rauk ja siin oma lavadebüüdi tegev Indrek Apinis. Saaremaa oma näitlejatest saab “Vareses” näha Aime Käeni, Mati Talvistut ja Aili Salongi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)