Toomas Takkis hakkab sõdima tema pihta suunatud laimuga (12)

Kuressaares valimistel osaleva IRL-i nimekirja esinumber ja linnapeakandidaat Toomas Takkis on otsustanud, et ei jää enam kõrvalseisjaks tema sõnul valimiseelsest perioodist põhjustatud poliitilises laimukampaanias, mis on suunatud tema, tema pere ja kooli vastu, mille juht ta on.

Üleeile saatis koolijuht oma kolleegidele ja ajalehetoimetustele selle kohta lehekülje pikkuse kirja, sest tundis, et peab oma kolleegidele midagi ütlema pärast seda, kui kohalikes lehtedes on avaldatud teda ja tema perekonda puudutavaid “räigeid, demagoogilisi ja sildistavaid lugusid”.

“Annan teada, et tänasest päevast olen mina, Toomas Takkis, Väike Mobiilne Lahinguüksus, kes peab oma Isiklikku Püha Sõda kõigi vastu, kes alatuid ja kaabaklikke võtteid kasutades mind, minu peret ja meie kooli laimavad,” kirjutas Takkis.
“Ma olin otsustanud, et ei tegele isikliku valimiskampaaniaga. Inimese parimaks soovitajaks on tema teod. Lugedes aga neid kirjatükke ja kommentaare ning vaadates neid inimesi, kes on minu pihta suunatud lugude taga, vaadates meetodeid, mida nad kasutavad, ei saa ma enam jääda pealtvaatajaks.”

Takkis ütleb kirjas, et on valmis igasugusteks alatusteks, mida tema vastu võidakse edaspidi kasutada või ette võtta, ning lubab teha kõik selleks, et Kuressaare linnas sellised inimesed linnavõimu teostamisel jämedat otsa enda kätte ei saa.
“Ma ei taha, et Kuressaares hakkaksid juhtuma sellised asjad nagu Tallinnas, Pärnus ja mitmetes idapoolsetes linnades,” kirjutab ta.

Takkis lubab, et kui temast oleneb, saab Kuressaare pärast neid valimisi apoliitilise linnapea, kes ei tööta oma erakonna punktisaagi nimel, vaid 100% linna heaks. Ta tunneb kirjas muret Eestis toimuva pärast, tõdedes, et võõrast ja vääritut vaimu on Eestimaal veel küll, ehkki võõras vägi on läinud.
“Täna kutsun üles kõiki ausaid eestimaalasi – lahkuge sellest kaabakerakonnast, kes kasutab igasugu lubamatuid võtteid, et võimule saada või seal püsida,” kirjutab Takkis.

Isikliku Püha Sõja kõrval lubab ta koolijuhataja tööd mitte unarusse jätta. “Sest see on minu jaoks mu tegemistest kõige olulisem.”
Oma Saarel ei õnnestunud Toomas Takkist eile tabada, sest ta viibis Hiiumaal Saarte Liinide AS nõukogu koosolekul.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 46 korda, sh täna 1)