Lugeja kiri:Magus-mõru Lehmake (10)

Tore on, et Saaremaal tehakse mandrimeeste poolt vanu häid asju! Juba OÜ Nasva Pagar oli tegija: Lihaleibadest kenade kollaste Laadasaiadeni. Oli rõõm, et keegi jätkab samas kohas endiste tublide tegijatega. Aga see rõõm oli väga üürike! Algul tulid küpsised, vaatamata ruumide sanitaarolukorrale magusad ja mõnusalt krõbistatavad.

Mis siis, et tegijad palgaga vastu pükse said! Aga eks iga algus ole raske, sestap olime nõus ka tasu ootama. Kevadest on saanud sügis ja varsti tuleb talv – loodame, et lumi jälgi ei mata! “Poegimisraskustega” tuli Lehmake, võttis aega, mis võttis, aga tulema hakkas. Ärge virisege pakendi üle – sisu on määrav!

Ostame ja sööme aga komme, et “taastootja” Viru Kaubanduse OÜ ja tema kurikuulus “ärimehest” juht ja tuntud kelm Urmas Velleste saaksid oma ausa nime taastada! Loll usaldab “tegijaid” ilma eelneva taustauuringu ja kirjaliku lepinguta.
Soovin head isu!

Endine mehhaanik U. J.
(nimi toimetusele teada)

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)