Libafirma tehtud puurkaev võib põhjustada ebameeldivusi

Keskkonnaministeerium tuletab puurkaevu rajada soovivatele inimestele meelde, et see töö tuleb tellida tegevusloaga firmalt, kes tagab projektile vastava tulemuse.

“Ministeeriumi poole on pöördunud mitu inimest kurtmisega, et hiljuti rajatud puurkaev ei anna piisavalt vett, selle kvaliteet on kehv või on kaev varsti pärast valmimist hoopis sisse varisenud,” ütles keskkonnaministeeriumi veeosakonna spetsialist Heddy Riismaa.

Tavaliselt on sel juhul tegu ebaseaduslikult rajatud või projektile mittevastava puurkaevuga.
Ettevõtetel, kes tegelevad puurkaevude projekteerimise või rajamisega, peab olema tegevusluba. Litsentseeritud ettevõtete nimekiri on keskkonnaministeeriumi kodulehel.

Seni on litsentsi andmisest keeldutud puuraukude ja -kaevude puurimise ning likvideerimisega tegelevatele Rissne Eesti OÜ-le ja Sulavesi OÜ-le ning puuraukude ja -kaevude projekteerimisega tegelevale FIE-le Svetlana Jaštšukile. Neist Sulavesi OÜ peibutab tellijaid seaduslikult tegutsevatest konkurentidest tunduvalt soodsamate hinnapakkumistega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)