Laimjala rahvamaja lava läheb pärast 20 aastast vahet remonti (3)

Oktoobri keskpaigas algab Laimjala rahvamajas remont lava kordategemiseks, majja soetatakse ka uued toolid ja lavakardinad.

“Lava saab uue põranda, seinad uue viimistluse, paranevad inventari hoidmise võimalused ja ka lavavalgustus vahetatakse välja,” ütles Laimjala vallavanem Vilmar Rei, lisades, et remont peaks lõppema jõulupidudeks.

Tema sõnul saadi plaanitud töödeks 160 000 krooni MTÜ Elutee esitatud projektiga PRIA külade uuendamise ja arendamise programmist, millele lisandub omaosalus ja lisaks toetab töid ka vald oma vahenditest. “Nii et kokku investeerime 320 000 krooni,” sõnas Vilmar Rei.

Vallavanem lisas, et viimati remonditi rahvamaja lava pea 20 aastat tagasi. “Oluline on see sellepärast, et sisuliselt on meil kogu kultuuri- ja ka spordielu korraldatud selle maja baasil ning lava seisukord on tõesti halb. Kui aasta-kaks tagasi sai uue kuue meie saal, siis lava remont on praegu asjade loomulik jätk ja ammuoodatud töö,” lausus Vilmar Rei.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)